Broilerinmaksatahna ja tuoreita hedelmiä

Tarjoile broilerinmaksatahna Tuc-keksien ja Jyväset yrtti-crackereiden kanssa.

21.4.2011 12:35

Ainekset

  • 400 g

    broilerinmaksaa (löytyy usein pakasteataasta pakasteena)

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2 rkl

    voita

  • 4 rkl

    makeaa punaista portviiniä

  • 3

    anjovisfileetä

  • 2 rkl

    pieniä kapriksia

  • 1

    maustekurkku

  • 50 g

    maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa

  • ripaus

    suolaa ja mustapippuria

  • aprikoosisiivuja

Valmistusohjeet

  1. Sulata maksapalat. Siivuta valkosipulit. Kuumenna pannulla öljyä ja voita. Paista maksapaloja ja valkosipulisiivuja miedolla lämmöllä, kunnes maksa on kypsää, noin 5 minuuttia.

  2. Jäähdytä. Sekoita tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella kaikki ainekset tahnaksi. Lisää joukkoon lopuksi tuorejuustoa ja sekoita hyvin. Mausta pienellä ripauksella suolaa ja mustapippuria. Tarjoile suolakeksien kanssa.

  3. Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit