Broilerinmaksatahna ja tuoreita hedelmiä

Tarjoile broilerinmaksatahna Tuc-keksien ja Jyväset yrtti-crackereiden kanssa.

Ainekset

400 g
broilerinmaksaa (löytyy usein pakasteataasta pakasteena)
4
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
2 rkl
voita
4 rkl
makeaa punaista portviiniä
3
anjovisfileetä
2 rkl
pieniä kapriksia
1
maustekurkku
50 g
maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
ripaus
suolaa ja mustapippuria
aprikoosisiivuja

Valmistusohjeet

  1. Sulata maksapalat. Siivuta valkosipulit. Kuumenna pannulla öljyä ja voita. Paista maksapaloja ja valkosipulisiivuja miedolla lämmöllä, kunnes maksa on kypsää, noin 5 minuuttia.
  2. Jäähdytä. Sekoita tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella kaikki ainekset tahnaksi. Lisää joukkoon lopuksi tuorejuustoa ja sekoita hyvin. Mausta pienellä ripauksella suolaa ja mustapippuria. Tarjoile suolakeksien kanssa.
  3. Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Kommentit

    Näytä lisää