Suolaiset pikkupurtavat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suolaiset pikkupurtavat

Suolaiset pikkupurtavat ovat mainioita eväitä piknikille.

26.4.2011 8:43

Ainekset

  • <b>Täyte 1</b>

    TUC Suolakeksejä

  • Tuorejuusto, uunissapaahdettua tomaattia ja basilikaa

  • 100 g

    Philadelphia Valkosipuli &amp; Yrtit-tuorejuustoa

  • tuoretta basilikaa

  • 500 g

    minitomaattia

  • 1 tl

    kuivattua timjamia

  • 3 rkl

    oliiviöljyä

  • suolaa, sokeria ja mustapippuria

  • <b>Täyte 2</b>

    TUC Suolakeksejä

  • Tuorejuustoa ja paprika-oliivi salsaa

  • 100 g

    Philadelphia Valkosipuli &amp; Yrtit-tuorejuustoa

  • 2

    paprikaa (keltainen ja punainen)

  • 1

    pieni punasipuli

  • 1 dl

    mustia kivettömiä oliiveja

  • 3 rkl

    hienonnettua persiljaa

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 1 rkl

    punaviinietikkaa

  • suolaa, sokeria ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Täyte 1: Lado tomaatit pieneen uunivuokaan. Mausta tomaatit timjamilla, öljyllä, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Paahda 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Voitele keksit tuorejuustolla, nosta päälle tomaatteja ja koristele basilikalla.

  2. Täyte 2: Kuutioi paprikat ja sipuli, hienonna oliivit. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna makujen tasoittua hetki jääkaapissa. Voitele keksit tuorejuustolla, nosta päälle lusikallinen salsaa ja koristele persiljalla.

  3. Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit