Kookosmarinoidut jättikatkaravut ja kirsikkatomaatit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kookosmarinoidut jättikatkaravut ja kirsikkatomaatit

Kookosmarinoidut jättikatkaravut ja kirsikkatomaatit tarjotaan valkosipulikastikkeen kanssa.

27.4.2011 11:32
Määrä6 annosta
Valmistusaika10 min. + marinoitumisaika
Energia230 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    jättikatkaravunpyrstöjä

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • <b>Marinadi:</b>

  • ½ dl

    oliiviöljyä

  • 2 rkl

    kookoshilloa (JamIt)

  • 2 rkl

    soijaa

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • 2

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • <b>Valkosipulikastike:</b>

  • 2

    keltuaista

  • 1 rkl

    sitruunamehua

  • 4

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 3 dl

    oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadin ainekset. Sekoita marinadi jättikatkaravunpyrstöjen ja tomaattien joukkoon. Anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

  2. Pujota tomaatit ja jättikatkaravunpyrstöt cocktailtikkuihin. Paista kuumalla pannulla tai grillissä kypsiksi. Nauti valkosipulikastikkeen ja patongin kera.

  3. Valmista kastike. Laita keltuaiset, sitruunamehu, valkosipulit, mausteet ja 1 rkl öljyä tehosekoittimeen. Sekoita kunnes seos on vaaleaa ja tasaista. Lisää öljy ohuena nauhana joukkoon tehosekoittimen käydessä. Anna sekoittua, kunnes kastike on paksua ja tasaista. Tarjoile katkarapujen ja tomaattien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit