Mansikoita, ananasta ja minttudippi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mansikoita, ananasta ja minttudippi

Jälkiruoaksi maistuvat tuoreet mansikat ja ananas minttudippiin kastettuna.

27.4.2011 11:36
Määrä6 annosta
Valmistusaika20 min.
Energia250 kcal / annos

Ainekset

  • ½ l

    mansikoita

  • ½

    ananas

  • <b>Minttudippi:</b>

  • 250 g

    mascarponejuustoa

  • 4

    tippaa minttuaromia

  • 1

    tippa vihreää karamelliväriä

  • 2-3 rkl

    sokeria

  • 1 rkl

    sitruunamehua

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja paloittele ananas suupaloksi. Huuhtele mansikat ja valuta. Asettele ananaspalat ja mansikat vadille.

  2. Sekoita dippiainekset ja tarkista maku. Laita dippi tarjoiluastiaan ja aseta se dipattavien viereen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit