Mustikkainen vispipuuro - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mustikkainen vispipuuro

Mustikkainen vispipuuro sopii vaikka välipalaksi.

2.5.2011 9:36
Määrä4-6 annosta

Ainekset

  • 1 l

    vettä

  • 1/2 l

    mustikoita

  • 1 1/2-2 dl

    täysjyväspelttimannasuurimoita

  • 1 dl

    ruokokidesokeria

  • 10 kpl

    Jyväshyvä Mustikkainen -keksejä

  • Koristeluun

  • keksirouhetta ja mustikoita

Valmistusohjeet

  1. Mittaa kattilaan vesi ja mustikat, anna kiehua miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Lisää höyryävään nesteeseen vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen spelttimannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. Sekoita joukkoon ruokokidesokeri. Jäähdytä.

  2. Vaahdota jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella. Sekoita lopuksi joukkoon rouhitut keksit. Koristele puuro keksirouheella ja mustikoilla.

  3. Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit