Paahdettu lohi-katkarapusalaatti

Lohi ja katkaravut tekevät salaatista ruokaisan.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 380 kcal / annos

Ainekset

400 g
lohta viipaleina
suolaa
rapeaa salaattia revittynä
pätkä kurkkua kuutioina
2
keitettyä kananmunaa lohkoina
4
lohkoa sitruunaa
Katkarapuakastike:
100 g
kuorittuja katkarapuja
2 rkl
hienonnettua tilliä
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
2 rkl
sitruunamehua
ripaus sokeria
ripaus suolaa
vastajauhettua valkopippuria
1 dl
majoneesia
1 dl
vatkattua kuohukermaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita katkarapukastikkeen
    ainekset. Kokoa salaatti,
    kurkku ja kananmunalohkot
    kauniisti neljälle lautaselle.
    Kuumenna paistinpannu ja
    ripottele suolaa pannulle.
    Paahda lohiviipaleet kuumalla
    pannulla suolan päällä kummaltakin
    puolelta kauniin
    ruskeiksi. Nosta viipaleet
    salaattipedin päälle. Viimeistele
    salaatit sitruunalohkoilla ja
    kastikkeella.

Kommentit

    Näytä lisää