Paahdettu lohi-katkarapusalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paahdettu lohi-katkarapusalaatti

Lohi ja katkaravut tekevät salaatista ruokaisan.

9.5.2011 10:26
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia380 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    lohta viipaleina

  • suolaa

  • rapeaa salaattia revittynä

  • pätkä kurkkua kuutioina

  • 2

    keitettyä kananmunaa lohkoina

  • 4

    lohkoa sitruunaa

  • Katkarapuakastike:

  • 100 g

    kuorittuja katkarapuja

  • 2 rkl

    hienonnettua tilliä

  • 2 rkl

    hienonnettua ruohosipulia

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • ripaus sokeria

  • ripaus suolaa

  • vastajauhettua valkopippuria

  • 1 dl

    majoneesia

  • 1 dl

    vatkattua kuohukermaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita katkarapukastikkeen ainekset. Kokoa salaatti, kurkku ja kananmunalohkot kauniisti neljälle lautaselle. Kuumenna paistinpannu ja ripottele suolaa pannulle. Paahda lohiviipaleet kuumalla pannulla suolan päällä kummaltakin puolelta kauniin ruskeiksi. Nosta viipaleet salaattipedin päälle. Viimeistele salaatit sitruunalohkoilla ja kastikkeella.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit