Hunajainen kananpoikasalaatti

Makea hunaja sopii hyvin kananpojan marinadiin. Kanasalaatti sopii hyvin vaikka lounaaksi.

9.5.2011 10:31
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min.
Energia360 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    kananpojan sisäfileetä

  • <b>Marinadi:</b>

  • 2 rkl

    hunajaa

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • 1 rkl

    soijakastiketta

  • <b>Paistamiseen:</b>

  • 1 rkl

    öljyä

  • <b>Lisäksi:</b>

  • 4 dl

    hunajamelonia kuutioina

  • 4 dl

    viinirypäleitä puolikkaina

  • erilaisia salaatteja revittynä

  • 2 dl

    kirsikkatomaatteja puolitettuna

  • 1 dl

    sinihomejuustoa muruina

  • <b>Kastike:</b>

  • ½ dl

    öljyä

  • 1 rkl

    hunajaa

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita hunaja, sitruunamehu ja soija. Sekoita marinadi kananpojan sisäfileiden joukkoon. Anna marinoitua 20 minuuttia huoneenlämmössä.

  2. Paloittele hedelmät, revi salaatit ja puolita tomaatit. Sekoita kastikeainekset. Paista kananpojan rintafileet kuumalla paistinpannulla kauniin ruskeiksi.

  3. Kokoa salaatti, valuta päälle kastiketta ja ripottele pinnalle sinihomejuustomuruja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit