Paistettua parsaa, kananmunaa ja kirkastettua voita

Paistettu parsa on parhaimmallaan yksinkertaisten lisukkeiden kanssa tarjottuna.

11.5.2011 9:28
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min.
Energia395 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    kananmunaa

  • 100 g

    voita

  • 500 g

    parsaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • ½ dl

    hienonnettua lehtipersiljaa

  • 4

    lohkoa sitruunaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä kananmunia 6 minuuttia. Kuori ja jäähdytä kananmunat. Hienonna kananmunat haarukalla. Laita voi kattilaan ja kiehauta. Anna voin seistä kattilassa kunnes hera on laskeutunut pohjalle.

  2. Leikkaa parsan puumainen alaosa pois ja kuori tarvittaessa. Kuumenna öljyä pannulla ja paista parsat kauniin ruskeiksi. Parsat kypsyvät 4-5 minuutissa. Varo, etteivät ne kypsy liian pehmeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  3. Laita parsat lautasille. Ripottele päälle hienonnettua kananmunaa ja kaada päälle kirkastettua voita. Viimeistele lehtipersiljalla ja sitruunan lohkoilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit