Kinuski-murobrowniet - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kinuski-murobrowniet

Kinuski-murobrowniet valmistuvat suurellekin porukalle helposti. Saat niistä vaikka käteviä pieniä sormisyötäviä, kun leikkaat kakun pieniksi kuutioiksi.

25.5.2011 13:55

Ainekset

  • 1 pkt (195g)

    LU Muro-keksejä

  • 0,5 dl

    sulatettua voita ja margariinia

  • TAIKINA:

  • 3

    kananmunaa

  • 1,5 dl

    sulatettua voita tai margariinia

  • 4,5 dl

    vehnäjauhoja

  • 2 tl

    leivinjauhetta

  • 0,5-1 dl

    maitoa

  • 1,5 dl

    sokeria

  • KORISTELUUN:

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • 1,5 dl

    ruokokidesokeria

  • VIIMEISTELYYN:

  • 50 g

    Marabou tummaa suklaata sulatettuna

Valmistusohjeet

  1. Murskaa Muro-keksit monitoimikoneessa ja sekoita joukkoon sulatettu voi tai margariini. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

  2. Sekoita taikinan ainekset keskenään ja kaada seos muropohjan päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä.

  3. Mittaa kattilaan kerma ja ruokokidesokeri. Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä hieman. Valuta leivonnaisen päälle ensin kinuskia ja lopuksi tummaa suklaata. Anna kastikkeiden hieman jähmettyä ja leikkaa levy pieniksi neliöiksi. Vinkki: Voit lisätä taikinan joukkoon suklaa- ja/tai pähkinärouhetta. Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit