Kinuski-murobrowniet

Kinuski-murobrowniet valmistuvat suurellekin porukalle helposti. Saat niistä vaikka käteviä pieniä sormisyötäviä, kun leikkaat kakun pieniksi kuutioiksi.

Ainekset

1 pkt (195g)
LU Muro-keksejä
0,5 dl
sulatettua voita ja margariinia
TAIKINA:
3
kananmunaa
1,5 dl
sulatettua voita tai margariinia
4,5 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
0,5-1 dl
maitoa
1,5 dl
sokeria
KORISTELUUN:
2 dl
kuohukermaa
1,5 dl
ruokokidesokeria
VIIMEISTELYYN:
50 g
Marabou tummaa suklaata sulatettuna

Valmistusohjeet

  1. Murskaa Muro-keksit monitoimikoneessa ja sekoita joukkoon sulatettu voi tai margariini. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.
  2. Sekoita taikinan ainekset keskenään ja kaada seos muropohjan päälle.

    Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä.
  3. Mittaa kattilaan kerma ja ruokokidesokeri. Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä hieman. Valuta leivonnaisen päälle ensin kinuskia ja lopuksi tummaa suklaata. Anna kastikkeiden hieman jähmettyä ja leikkaa levy pieniksi neliöiksi.

    Vinkki: Voit lisätä taikinan joukkoon suklaa- ja/tai pähkinärouhetta.


    Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Kommentit

    Näytä lisää