Moccakakku

Kahvinystävä saa suun makeaksi kahvin makuisella juustokakulla. Moccakakussa on täytteenä tuorejuustoa joka on maustettu kahvilla. Koristele kakku kahvipapumakeisilla tai tummalla kaakaojauheella.

Ainekset

150 g
Jyväshyvä Kaurakeksejä
4 rkl
kasviöljypohjaista rasvaa
TÄYTE:
200 g
Philadelphia extra light -tuorejuustoa
1 1/2 dl
sokeria
3 tl
vaniljasokeria
1/2 dl
kahvia
4
liivatelehteä
2 dl
kevyt vispikermaa
2 dl
maustamatonta jogurttia
KORISTELUUN:
Tummaa kaakaojauhetta, kahvipapumakeisia tai kahvilla maustettuja makeisia

Valmistusohjeet

  1. Murskaa keksit monitoimikoneessa ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Sekoita tasaiseksi. Vuoraa pieni irtopohjavuoka, halkaisija n. 20 cm, pohjan muotoon leikatulla leivinpaperilla. Painele keksiseos vuoan pohjalle. Laita jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
  2. Sekoita kulhossa sokerit, tuorejuusto ja jogurtti. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia, purista vesi pois ja liuota kuumaan kahviin. (Voit valmistaa pienen kupillisen kahvia myös murukahvista.) Jäähdytä hieman ja lisää varovasti sekoittaen tuorejuustoseokseen.

    Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se tuorejuustoseokseen.
  3. Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään. Koristele kakku kaakaojauheella, kahvipapumakeisilla tai kahvilla maustetuilla makeisilla.

    Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Kommentit

    Näytä lisää