Meloni-fetasalaatti

Raikas salaatti kuuluu juhlapöytään. Tämä meloni-fetasalaatti on kätevä ottaa mukaan myös piknikille kesällä.
  • 15 min.
  • 12 annosta
  • 45 kcal / annos

Ainekset

50 g
rucolasalaattia
1 ½ kg:n
pala vesimelonia
1
kurkku
24
mustaa kalamataoliivia ilman kiviä
nippu tuoretta minttua
24
varsikaprista
200 g
murustettua fetajuustoa
Kastike:
1 ½ dl
maustamatonta jogurttia
1 ½ rkl
hunajaa
1 rkl
ruohosipulia hienonnettuna
ripaus rouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Kuori vesimeloni ja poista siemenet. Lohko hedelmäliha
    reiluiksi paloiksi. Kuutioi kurkku.
  2. Laita tarjoiluastian pohjalle rucolaa. Nostele päälle loput
    ainekset. Tarjoile salaatinkastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää