Meloni-fetasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Meloni-fetasalaatti

Raikas salaatti kuuluu juhlapöytään. Tämä meloni-fetasalaatti on kätevä ottaa mukaan myös piknikille kesällä.

27.5.2011 13:38
Määrä12 annosta
Valmistusaika15 min.
Energia45 kcal / annos

Ainekset

  • 50 g

    rucolasalaattia

  • 1 ½ kg:n

    pala vesimelonia

  • 1

    kurkku

  • 24

    mustaa kalamataoliivia ilman kiviä

  • nippu tuoretta minttua

  • 24

    varsikaprista

  • 200 g

    murustettua fetajuustoa

  • <b>Kastike:</b>

  • 1 ½ dl

    maustamatonta jogurttia

  • 1 ½ rkl

    hunajaa

  • 1 rkl

    ruohosipulia hienonnettuna

  • ripaus rouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Kuori vesimeloni ja poista siemenet. Lohko hedelmäliha reiluiksi paloiksi. Kuutioi kurkku.

  2. Laita tarjoiluastian pohjalle rucolaa. Nostele päälle loput ainekset. Tarjoile salaatinkastikkeen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit