Uudet perunat ja kampela-punajuuritartar

Tarjoile uudet perunat kampela-punajuuritartarin kanssa.
  • valmiiksi keitetyistä perunoista 20 minuuttia
  • 20 annosta
  • 40 kcal / annos

Ainekset

10 kpl
uusia perunoita keitettynä ja jäähdytettynä
Täyte:
50 g
smetanaa
2 rkl
raastettua piparjuurta
nippu hienonnettua tilliä
suolaa, mustapippurirouhetta
200 g
lämminsavukalaa esim. silakkaa, siikaa, kampelaa tai lohta
2 rkl
kapriksia
1
punajuuri keitettynä ja kuutioituna

Valmistusohjeet

  1. Sekoita smetanan joukkoon raastettua piparjuurta ja tilliä.
    Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Hienonna kala haarukalla. Kuutioi punajuuret. Sekoita
    kaikki ainekset yhteen.
  2. Leikkaa perunat halki pituussuunnassa. Leikkaa kuperalta puolelta pieni siivu pois, että peruna pysyy paikallaan tarjoiluastiassa. Lusikoi täytettä perunan päälle.

Kommentit

    Näytä lisää