Mojito-juustovanukkaat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mojito-juustovanukkaat

Mojito-juustovanukkaassa maistuu minttu ja rommi.

31.5.2011 10:53
Määrä12 annosta
Valmistusaika45 min.
Energia320 kcal / annos

Ainekset

  • <b>Pohja:</b>

  • 150 g

    kaurakeksejä

  • <b>Liemi:</b>

  • 4

    limettiä

  • 1 dl

    vettä

  • 100 g

    raakaruokosokeria

  • ½ dl

    rommia

  • kourallinen minttua hienonnettuna

  • <b>Lisäksi:</b>

  • 400 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 250 g

    mascarponejuustoa

  • <b>Koristeeksi:</b>

  • limetinsiivuja ja tuoretta minttua

Valmistusohjeet

  1. Valmista liemi ensin ja anna sen jäähtyä. Raasta limeteistä kuori. Purista mehut astiaan. Keitä kattilassa vettä ja sokeria noin 2 minuuttia. Siirrä kattila levyltä. Sekoita joukkoon limetinmehu, kuoriraaste, rommi ja mintunlehdet. Sekoita hyvin. Anna jäähtyä.

  2. Hienonna keksit hienoksi muruksi. Lusikoi keksimuru 12 pienen lasin pohjalle. Vatkaa tuorejuusto ja mascarponejuusto tasaiseksi. Siivilöi kattilassa oleva siirappi juustoseoksen joukkoon ja vatkaa hyvin.

  3. Lusikoi täytettä keksipohjan päälle ja nosta lasit jääkaappiin. Koristele juuri ennen tarjoilua mintunlehdillä ja limetinsiivuilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit