Parsamunakas - Reseptit - Ilta-Sanomat

Parsamunakas

Parsamunakasta valmistat helposti isollekin porukalle.

31.5.2011 11:51
Määrä30 palaa
Valmistusaika1 t
Energia25 kcal / annos

Ainekset

  • 300 g

    keitettyä ja pilkottua parsaa

  • 6

    kananmunaa

  • 2 rkl

    kermaa

  • 30 g

    raastettua parmesaania

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 2 rkl

    voita

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • pari oksaa tuoretta kirveliä hienonnettuna

  • pari oksaa tuoretta persiljaa hienonnettuna

Valmistusohjeet

  1. Keitä parsat ja irrota nuput talteen koristelua varten. Kuutioi parsatangot. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada munakasaines leivinpaperilla vuorattuun noin 20 x 30 cm:n kokoiseen reunalliseen vuokaan, esim. lasagnevuokaan.

  2. Paista 220-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes munakas on hyytynyt. Jäähdytä ja leikkaa 30 palaan. Koristele parsannupuilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit