Crostinit juustolla ja tomaatti-vaniljahillokkeella

Pienet crostinileivät maistuvat juuston ja itsetehdyn tomaattihillon kanssa.
  • 10 min. kun leivät ja hillo on valmiina
  • 40 kpl
  • 60 kcal / yksi crostini hillolla ja juustolla

Ainekset

40 kpl
pientä valmista crostinileipää tai itsepaahdettuja patongin siivuja
200 g
taleggiojuustoa
Tomaatti-vaniljahilloke:
200 g
kaltattua ja kuutioitua tomaattia
2 dl
hillosokeria
1 dl
vettä
1
vaniljatanko

Valmistusohjeet

  1. Valmista hilloke edellisenä päivänä. Kalttaa tomaatit
    kastamalla ne kiehuvaan veteen. Poista kuoret ja kosteat
    siemenet. Kuutioi hedelmäliha aivan pieneksi kuutioksi.
  2. Kiehauta kattilassa sokeri ja vesi. Lisää tomaatit ja avattu vaniljatanko, josta siemenet kaavittu mukaan seokseen. Anna kiehua noin 10 min. Purkita hillo ja nosta kylmään.
  3. Leikkaa juustosta pieniä kuutioita crostinin päälle ja nosta nokare hilloa juuston päälle.

Kommentit

    Näytä lisää