Grillatut äyriäiset

Äyriäiset valmistuvat grillissä muutamassa minuutissa.
  • 10 min. + marinointiaika
  • 4 annosta
  • 202 kcal / annos

Ainekset

16
raakaa jättikatkaravun pyrstöä
12
kampasimpukkaa
puisia tai metallisia varrastikkuja
Marinadi:
1
valkosipulinkynsi
1
limetin raastettu kuori
1
punainen chili
1
limetin mehu
kourallinen korianteria hienonnettuna
3 rkl
öljyä
1 rkl
hunajaa
rouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään muovipussissa.
    Nosta jättikatkaravut ja kampasimpukat marinadiin pariksi
    tunniksi.
  2. Työnnä ne varrastikkuihin ja grillaa nopeasti kypsäksi
    muutaman minuutin ajan. Äyriäiset sitkistyvät, jos kypsennät
    niitä liian kauan.

    Ripottele pinnalle suolaa juuri ennen tarjoilua. Tarjoile salaatin kanssa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää