Reseptit
Grillatut äyriäiset

Grillatut äyriäiset
Äyriäiset valmistuvat grillissä muutamassa minuutissa.
- 10 min. + marinointiaika
- 4 annosta
- 202 kcal / annos
Ainekset
- 16
- raakaa jättikatkaravun pyrstöä
- 12
- kampasimpukkaa
- puisia tai metallisia varrastikkuja
- Marinadi:
- 1
- valkosipulinkynsi
- 1
- limetin raastettu kuori
- 1
- punainen chili
- 1
- limetin mehu
- kourallinen korianteria hienonnettuna
- 3 rkl
- öljyä
- 1 rkl
- hunajaa
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohjeet
- Sekoita marinadin ainekset keskenään muovipussissa.
Nosta jättikatkaravut ja kampasimpukat marinadiin pariksi
tunniksi. - Työnnä ne varrastikkuihin ja grillaa nopeasti kypsäksi
muutaman minuutin ajan. Äyriäiset sitkistyvät, jos kypsennät
niitä liian kauan.
Ripottele pinnalle suolaa juuri ennen tarjoilua. Tarjoile salaatin kanssa.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää