Reseptit

Entrecôte ja paprikakastiketta

Paprikakastike on maistuva grillilihan kaveri. Se toimii myös leivän päällä.
  • 1 t 15 min.
  • 4 annosta
  • 546 kcal / annos

Ainekset

4 kpl
à 200 g entrecôtepihviä
suolaa ja mustapippuria
Paprikakastike:
2 isoa
punaista paprikaa
öljyä
2
viipaletta vaaleaa maalaisleipää
2 rkl
punaviinietikkaa
4
murskattua valkosipulinkynttä
2 tl
paprikajauhetta
½
punainen chili
2 rkl
oliiviöljyä
ripaus suolaa ja cayennepippuria

Valmistusohjeet

  1. Sivele paprikan pinta öljyllä. Paahda kokonaisia paprikoita
    grillissä, kunnes niiden pinta on mustunut.

    Anna jäähtyä vähän aikaa ja siirrä paprikat muovipussiin hetkeksi. Nosta kylmään vartiksi.
  2. Irrota paprikoista kuoret. Sekoita tehosekoittimessa
    kaikki tahnan ainekset. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua. Tarjoile grillatun lihan kanssa.
  3. Grillaa lihat. Mausta ne suolalla ja pippurilla grillauksen
    jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää