Entrecôte ja paprikakastiketta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Entrecôte ja paprikakastiketta

Paprikakastike on maistuva grillilihan kaveri. Se toimii myös leivän päällä.

13.6.2011 10:13
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 15 min.
Energia546 kcal / annos

Ainekset

  • 4 kpl

    à 200 g entrecôtepihviä

  • suolaa ja mustapippuria

  • <b>Paprikakastike:</b>

  • 2 isoa

    punaista paprikaa

  • öljyä

  • 2

    viipaletta vaaleaa maalaisleipää

  • 2 rkl

    punaviinietikkaa

  • 4

    murskattua valkosipulinkynttä

  • 2 tl

    paprikajauhetta

  • ½

    punainen chili

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • ripaus suolaa ja cayennepippuria

Valmistusohjeet

  1. Sivele paprikan pinta öljyllä. Paahda kokonaisia paprikoita grillissä, kunnes niiden pinta on mustunut. Anna jäähtyä vähän aikaa ja siirrä paprikat muovipussiin hetkeksi. Nosta kylmään vartiksi.

  2. Irrota paprikoista kuoret. Sekoita tehosekoittimessa kaikki tahnan ainekset. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua. Tarjoile grillatun lihan kanssa.

  3. Grillaa lihat. Mausta ne suolalla ja pippurilla grillauksen jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit