Filotaikinaan käärittyä mansikkaa ja briejuustoa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Filotaikinaan käärittyä mansikkaa ja briejuustoa

Jälkiruoka syntyy myös grillissä kesällä. Kääri filotaikinaan briejuustoa, mansikoita ja loraus hunajaa. Nam!

13.6.2011 10:17
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia456 kcal / annos

Ainekset

  • 4

    arkkia filotaikinaa

  • 50 g

    sulatettua voita

  • 1 dl

    hasselpähkinärouhetta

  • <b>Täyte:</b>

  • 100 g

    mansikoita halkaistuna

  • 100 g

    briejuustoa

  • 4 rkl

    hunajaa

  • voiteluun kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Nosta filotaikinalevyt yksitellen työpöydälle. Sivele levy sulalla voilla ja ripottele päälle pähkinärouhetta. Taita levy puoliksi. Voitele voilla ja ripottele loput pähkinärouheesta. Taita vielä kertaalleen.

  2. Nosta keskelle yksi neljäsosa juustosta ja mansikoista. Lorauta päälle hunajaa. Tee levystä nyytti tai taittele reunat kiinni. Tee sama lopuille taikinalevyille.

  3. Voitele nyytit kananmunalla tai voisulalla. Grillaa niitä noin 10 minuuttia ritilän päällä, pienen matkan päässä suorasta kuumuudesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit