Kuhaa, perunaa ja parsaa grillistä

Yksinkertaista ja maukasta kesäruokaa grillissä: kuhaa, perunaa ja parsaa.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 220 kcal / annos

Ainekset

400 g
nahallista kuhafileetä
2 rkl
sitruunamehua
suolaa
4
kypsää perunaa
8
kypsää tankoparsaa
Kastike:
1 prk
ranskankermaa
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
unikonsiemeniä
2 rkl
tilliä hienonnettuna
1 tl
hunajaa
vastajauhettua mustapippuria
suolaa
Koristeeksi:
sitruunaviipaleita
tilliä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kastikeainekset ja tarkista maku.

    Puolita kuhafileet, mausta sitruunamehulla ja suolalla. Mausta suolalla myös kypsät perunat ja parsat.

  2. Öljyä grilli siveltimellä. Grillaa kalat, perunat ja parsat kuumiksi ja kauniin värisiksi grillissä. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla.
  3. Kokoa annokset. Koristele lautaset sitruunaviipaleilla ja
    tillillä. Nauti raikkaan kastikkeen kera.

Kommentit

    Näytä lisää