Välimeren perunasalaatti

Kaprikset, oliivit ja aurinkokuivattu tomaatti tuovat väriä ja makua tähän perunasalaattiin.

20.6.2011 10:44
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min.
Energia460 kcal / annos

Ainekset

  • 1 kg

    uusia perunoita

  • 50 g

    babypinaattia

  • 3 rkl

    sherryviinietikkaa

  • ½ dl

    oliiviöljyä

  • ½

    sitruunan raastettu kuori

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 10

    aurinkokuivattua tomaattia

  • 10

    varsikaprista

  • kourallinen mustia Kalamata-oliiveja

  • 50 g

    parmesaanijuustoa

  • 100 g

    pinjansiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Keitä tai höyrytä perunat juuri ja juuri kypsiksi. Jäähdytä. Sekoita perunat ja pinaatti viinietikan, oliiviöljyn, sitruunankuoren ja mausteiden kanssa kulhossa.

  2. Siivuta aurinkokuivatut tomaatit. Leikkaa parmesanista ohuita lastuja. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Yhdistä kaikki ainekset ja tarjoile maalaisleivän kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit