Nauris-parsasalaatti

Varhaisnaurikset maistuvat nauris-parsasalaatissa hieman lämmitettyinä.
  • 55 min.
  • 4 annosta
  • 456 kcal / annos

Ainekset

500 g
varhaisnaurista
hieman öljyä
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
16
vartta vihreää parsaa
100 g
parmankinkkua
nippu salaatinlehtiä
2 rkl
raastettua tuoretta piparjuurta
10
vihreää oliivia
nippu tuoretta oreganoa
200 g
vuohenjuustoa
Kastike:
sitruunamehua

Valmistusohjeet

  1. Siivuta nauriit ohuen ohuiksi siivuiksi. Paista niitä hetki
    öljyssä valkosipulin kanssa, että ne pehmenevät vähän. Nosta tarjoiluvadille.
  2. Paista vihreät parsat grillissä tai parilalla kypsiksi. Paista parmankinkkusiivut rapeiksi ja leikkaa ne siivuiksi.
  3. Revi nauriiden päälle salaattia. Lisää loput ainekset ja murusta lopuksi vuohenjuusto salaatin päälle. Kastikkeeksi sopii sitruunamehu.

Kommentit

    Näytä lisää