Peruna–kananpoikavartaat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Peruna–kananpoikavartaat

Työnnä uudet perunat vartaisiin!

27.6.2011 10:13
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min.
Energia290 kcal / annos

Ainekset

  • 12

    kypsää uutta perunaa

  • 400 g

    kananpojan rintafileetä

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • Pinnan sivelyyn 2 rkl öljyä

  • Rucolakastike:

  • 1

    ruukku villirucolaa

  • 1 dl

    öljyä

  • 1 tl

    hunajaa

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • Lisäksi 1 dl pähkinöitä

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin kastike. Yhdistä kulhoon rucola, öljy, hunaja ja mausteet. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Laita kastike kylmään vetäytymään.

  2. Paloittele kananpojan rintafileet neljään osaan. Mausta ne sitruunanmehulla, suolalla ja mustapippurilla.

  3. Pujota vartaisiin perunat ja rintafileet. Sivele pintaan öljyä ja grillaa kauniinvärisiksi ja kypsiksi. Tarjoile rucolakastikkeen ja pähkinöiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit