Peruna–kananpoikavartaat

Työnnä uudet perunat vartaisiin!
  • 40 min.
  • 4 annosta
  • 290 kcal / annos

Ainekset

12
kypsää uutta perunaa
400 g
kananpojan rintafileetä
2 rkl
sitruunamehua
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Pinnan sivelyyn 2 rkl öljyä
Rucolakastike:
1
ruukku villirucolaa
1 dl
öljyä
1 tl
hunajaa
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Lisäksi 1 dl pähkinöitä

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin kastike. Yhdistä kulhoon rucola, öljy, hunaja ja mausteet. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Laita kastike kylmään vetäytymään.
  2. Paloittele kananpojan rintafileet neljään osaan. Mausta ne
    sitruunanmehulla, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Pujota vartaisiin perunat ja rintafileet. Sivele pintaan öljyä ja grillaa kauniinvärisiksi ja kypsiksi.

    Tarjoile rucolakastikkeen ja pähkinöiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää