Lettutaikina

Lettutaikina valmistuu helposti! Rapeiden lettujen kanssa maistuvat erilaiset marjat ja hillot.

27.6.2011 14:56
Määrä12 pientä tai 6 iso lettua
Valmistusaika2 tuntia
Energia109 kcal pieni lettu ilman lisukkeita

Ainekset

  • 2

    kananmunaa

  • 5 dl

    maitoa

  • 2,5 dl

    vehnäjauhoja

  • 50 g

    sulatettua voita

  • 1/2 tl

    suolaa

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa kananmunista rakenne rikki. Lisää 2 dl maitoa ja vehnäjauhot. Sekoita hyvin. Lisää loppu maito, sulatettu jäähtynyt voi ja suola. Anna taikinan turvota vähintään tunnin.

  2. Paista voissa ohuita lettuja. Vinkki! Korvaa muurinpohjalettutaikinaan osa jauhoista ohrajauhoilla. Mausta taikinaa halutessasi sokerilla, yrteillä tai pinaatilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit