Mausteinen raparperi-mansikkahillo - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mausteinen raparperi-mansikkahillo

Raparperi-mansikkahillo maustetaan yllättävästi inkiväärillä ja kardemummalla.

27.6.2011 15:17
Määrä20 annosta
Valmistusaika30 min + jäähtyminen
Energia61 kcal / annos

Ainekset

  • 250 g

    raparperia

  • 250 g

    mansikoita

  • pieni tilkka vettä

  • 1 1/2 dl

    fariinisokeria

  • 2 dl

    hillosokeria

  • 1

    vaniljatanko

  • pala inkivääriä

  • 2

    kanelitankoa

  • 2

    kokonaista kardemummaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko raparperit ja mansikat kattilaan. Lisää tilkka vettä ja loput ainekset. Anna kiehua noin 15 minuuttia.

  2. Siirrä pois kuumalta levyltä. Jätä kannen alle hautumaan. Poista vaniljatanko, inkivääri, kanelit ja kardemummat. Tarjoile jäähtyneenä lettujen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit