Mausteinen raparperi-mansikkahillo

Raparperi-mansikkahillo maustetaan yllättävästi inkiväärillä ja kardemummalla.
  • 30 min + jäähtyminen
  • 20 annosta
  • 61 kcal / annos

Ainekset

250 g
raparperia
250 g
mansikoita
pieni tilkka vettä
1 1/2 dl
fariinisokeria
2 dl
hillosokeria
1
vaniljatanko
pala inkivääriä
2
kanelitankoa
2
kokonaista kardemummaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko raparperit ja mansikat kattilaan. Lisää tilkka vettä ja loput ainekset. Anna kiehua noin 15 minuuttia.
  2. Siirrä pois kuumalta levyltä. Jätä kannen alle hautumaan.

    Poista vaniljatanko, inkivääri, kanelit ja kardemummat.
    Tarjoile jäähtyneenä lettujen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää