Ainekset
2 rkl
öljyä
200 g
kananpojan rintafileetä paloina
1
sipuli hienonnettuna
pieni pala varhaiskaalia
2
pientä naurista kuutioina
3
varhaisporkkanaa viipaleina
2 tl
broilerimaustetta (Meira)
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
3 tl
raastettua inkivääriä
1 l
vettä
100 g
babypinaattia
1 dl
persiljaa hienonnettuna
1 dl
ruohosipulia hienonnettuna
Valmistusohjeet
Ruskista fileepalat kevyesti öljyssä. Lisää sipuli ja kasvikset. Kuullota hetki ja mausta broilerimausteella, suolalla, pippurilla sekä inkiväärillä.
Lisää vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää pinaatti, persilja ja ruohosipuli. Tarkista maku. Nauti täysjyväleivän kera.