Reseptit

Jokirapu-haukipihvit

Maukkaat kalapihvit syntyvät hauesta ja jokiravuista.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 258 kcal / annos

Ainekset

400 g
haukea pieninä kuutioina
200 g
jokiravunpyrstöjä
1
kananmuna
suolaa
½ dl
hienonnettua tilliä
½ dl
hienonnettua ruohosipulia
½ dl
aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna
2 rkl
maissitärkkelystä
Paistamiseen:
voita tai öljyä
Lisäke:
2
lohkottua kypsää kananmunaa
ravun pyrstöjä
salaatinlehtiä
lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita pihviainekset tasaiseksi taikinaksi.

    Lorauta ohukaispannulle rasvaa ja anna sen ruskistua hieman. Laita pihvitaikinaa pannulle ja paista pihvit kummaltakin puolelta kauniin ruskeiksi.
  2. Voit jälkikypsentää pihvejä tarvittaessa uunissa.

    Nauti kermaviilikastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää