Jokirapu-haukipihvit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jokirapu-haukipihvit

Maukkaat kalapihvit syntyvät hauesta ja jokiravuista.

5.8.2011 10:52
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia258 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    haukea pieninä kuutioina

  • 200 g

    jokiravunpyrstöjä

  • 1

    kananmuna

  • suolaa

  • ½ dl

    hienonnettua tilliä

  • ½ dl

    hienonnettua ruohosipulia

  • ½ dl

    aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna

  • 2 rkl

    maissitärkkelystä

  • <b>Paistamiseen:</b>

  • voita tai öljyä

  • <b>Lisäke:</b>

  • 2

    lohkottua kypsää kananmunaa

  • ravun pyrstöjä

  • salaatinlehtiä

  • lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita pihviainekset tasaiseksi taikinaksi. Lorauta ohukaispannulle rasvaa ja anna sen ruskistua hieman. Laita pihvitaikinaa pannulle ja paista pihvit kummaltakin puolelta kauniin ruskeiksi.

  2. Voit jälkikypsentää pihvejä tarvittaessa uunissa. Nauti kermaviilikastikkeen kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit