Lahnatartar

Lahnatartar maistuu uusien perunoiden lisukkeena, leivän päällä tai uuniperunoiden täytteenä.
  • 5 min. + tekeytymisaika jääkaapissa
  • 8 annosta

Ainekset

400 g
graavattua lahnaa
2
keitettyä kananmunaa
1
punasipuli
2-3 rkl
pieniä kapriksia
125 g
smetanaa
250 g
kermaviiliä
3-4 tl
sokeria
1 dl
tillisilppua

Valmistusohjeet

  1. Keitä munat koviksi. Jäähdytä kylmässä vedessä, kuori ja silppua.

    Leikkaa lahna hyvin pieneksi tai hienonna tehosekoittimella.

  2. Silppua kaprikset.

    Vaahdota smetanat kevyesti. Sekoita kaikki aineet yhteen ja anna vetäytyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.


    Resepti: Suomen Osteriakatemia yhdistys ry

Kommentit

    Näytä lisää