Lahnatartar - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lahnatartar

Lahnatartar maistuu uusien perunoiden lisukkeena, leivän päällä tai uuniperunoiden täytteenä.

8.8.2011 14:24
Määrä8 annosta
Valmistusaika5 min. + tekeytymisaika jääkaapissa

Ainekset

  • 400 g

    graavattua lahnaa

  • 2

    keitettyä kananmunaa

  • 1

    punasipuli

  • 2-3 rkl

    pieniä kapriksia

  • 125 g

    smetanaa

  • 250 g

    kermaviiliä

  • 3-4 tl

    sokeria

  • 1 dl

    tillisilppua

Valmistusohjeet

  1. Keitä munat koviksi. Jäähdytä kylmässä vedessä, kuori ja silppua. Leikkaa lahna hyvin pieneksi tai hienonna tehosekoittimella.

  2. Silppua kaprikset. Vaahdota smetanat kevyesti. Sekoita kaikki aineet yhteen ja anna vetäytyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa. Resepti: Suomen Osteriakatemia yhdistys ry

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit