Reseptit
Savulahnamousse

Savulahnamousse
Savukalamoussesta saa kauniin asetelman, kun käyttää muottia asettelussa.
- 10 min. + tekeytyminen jääkaapissa
- 8 annosta
Ainekset
- 500 g
- perattua savulahnaa
- 150 g
- voita
- 1 dl
- kermaa
- 2 rkl
- smetanaa
- timjamia
- suolaa ja pippuria
Valmistusohjeet
- Hienonna savulahna tehosekoittimella. Lisää huoneenlämpöinen voi nokareina ja sekoita. Lisää kerma ja smetana. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.
- Paseeraa tarvittaessa siivilän läpi. Laita mousse muottiin ja nosta jääkaappiin yön yli.
Resepti: Suomen Osteriakatemia yhdistys ry
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää