Reseptit

Paprika-vuohenjuustokeitto

Vuohenjuusto pehmentää paprikakeiton maun.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 325 kcal / annos

Ainekset

2
punaista paprikaa
4
tomaattia
2
punasipulia
4
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
ripaus savusuolaa
1 l
kasvislientä
vastajauhettua mustapippuria
200 g
vuohenjuustoa
1 dl
basilikaa hienonnettuna
Pinnalle:
4 tl
maustamatonta jogurttia
yrtinlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa paprika paloiksi. Halkaise tomaatit. Viipaloi
    punasipulit ja kuori valkosipulit. Nosta ainekset uunivuokaan ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja savusuolaa.

    Paahda kasviksia 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  2. Kuumenna kasvisliemi ja lisää vihannekset kiehuvaan liemeen. Mausta mustapippurilla.

    Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää vuohenjuusto ja basilika. Soseuta sauvasekoittimella ja tarkista maku.
  3. Annostele keitto ja koristele jogurtilla sekä yrtinlehdillä. Nauti maalaisleivän kera.

Kommentit

    Näytä lisää