Paprika-vuohenjuustokeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paprika-vuohenjuustokeitto

Vuohenjuusto pehmentää paprikakeiton maun.

10.8.2011 9:56
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia325 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    punaista paprikaa

  • 4

    tomaattia

  • 2

    punasipulia

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • ripaus savusuolaa

  • 1 l

    kasvislientä

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 200 g

    vuohenjuustoa

  • 1 dl

    basilikaa hienonnettuna

  • <b>Pinnalle:</b>

  • 4 tl

    maustamatonta jogurttia

  • yrtinlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa paprika paloiksi. Halkaise tomaatit. Viipaloi punasipulit ja kuori valkosipulit. Nosta ainekset uunivuokaan ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja savusuolaa. Paahda kasviksia 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

  2. Kuumenna kasvisliemi ja lisää vihannekset kiehuvaan liemeen. Mausta mustapippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää vuohenjuusto ja basilika. Soseuta sauvasekoittimella ja tarkista maku.

  3. Annostele keitto ja koristele jogurtilla sekä yrtinlehdillä. Nauti maalaisleivän kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit