Ainekset
400 g
kananpojan sisäfileetä
<b>Romescokastike:</b>
½ dl
kuorittuja manteleita
1
pala paahtoleipää
2
valkosipulinkynttä
1
paprika
1
tomaatti
½ dl
öljyä
2 rkl
punaviinietikkaa tai punaviiniä
muutama tippa Tabascoa
1 rkl
sokeria
suolaa
mustapippuria myllystä
<b>Lisäke:</b>
rucolanlehtiä
Valmistusohjeet
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Levitä mantelit ja paahtoleipäviipaleet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paahda niihin kaunis väri uunissa noin 5 minuuttia.
Kuori valkosipulit. Puolita paprikat, poista kannat ja siemenet. Halkaise tomaatit. Laita valkosipulit, paprikat ja tomaatit uunipellille ja valuta öljy niiden päälle. Paahda kasviksia uunissa noin 20 minuuttia.
Laita kasvikset, mantelit ja paahtoleivät tehosekoittimeen. Lisää viinietikka ja mausteet. Aja karkeahkoksi kastikkeeksi. Ohenna kastiketta tarvittaessa öljyllä.
Mausta kananpojan sisäfileet suolalla ja pippurilla. Paahda pannulla sisäfileet kypsiksi ja kauniin värisiksi. Nauti romescokastikkeen kera.