Luumu-omenamarmeladi

Tarjoile luumu-omenamarmeladi juustojen ja suolakeksien kanssa.
  • 45 min. + jäähdtysaika jääkaapissa
  • 1 annos
  • 1670 kcal / koko annos

Ainekset

500 g
omenaa puhdistettuna
500 g
keltaisia luumuja ilman kiviä
1 dl
vettä
2 rkl
sitruunamehua
330 g
(1 pkt) hillo-marmeladisokeria

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja pilko omenat. Puolita luumut ja poista kivet. Keitä
    luumuja, omenoita ja vettä, kunnes hedelmät ovat aivan
    pehmeitä.

    Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi, lisää sitruunamehu ja sokeri. Keitä 5 minuuttia samalla sekoitellen.
  2. Purkita hillo puhdistettuihin ja kuumennettuihin purkkeihin.

    Sulje ja säilytä viileässä. Hillo on valmista seuraavana päivänä, mutta säilyy pitkään viileässä ja pimeässä. Tarjoile hilloa juustojen ja suolakeksien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää