Luumu-omenamarmeladi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Luumu-omenamarmeladi

Tarjoile luumu-omenamarmeladi juustojen ja suolakeksien kanssa.

15.8.2011 13:22
Määrä1 annos
Valmistusaika45 min. + jäähdtysaika jääkaapissa
Energia1670 kcal / koko annos

Ainekset

  • 500 g

    omenaa puhdistettuna

  • 500 g

    keltaisia luumuja ilman kiviä

  • 1 dl

    vettä

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • 330 g

    (1 pkt) hillo-marmeladisokeria

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja pilko omenat. Puolita luumut ja poista kivet. Keitä luumuja, omenoita ja vettä, kunnes hedelmät ovat aivan pehmeitä. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi, lisää sitruunamehu ja sokeri. Keitä 5 minuuttia samalla sekoitellen.

  2. Purkita hillo puhdistettuihin ja kuumennettuihin purkkeihin. Sulje ja säilytä viileässä. Hillo on valmista seuraavana päivänä, mutta säilyy pitkään viileässä ja pimeässä. Tarjoile hilloa juustojen ja suolakeksien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit