Kauramarjarahka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kauramarjarahka

Nauti tämä kauramarjarahka välipalana tai jälkiruokana.

17.8.2011 17:07

Ainekset

  • 1 prk (250 g)

    maitorahkaa

  • 4 dl

    vaniljajogurttia

  • 2 rkl

    sokeria

  • 1 tl

    kardemummaa

  • 2 dl

    marjoja

  • 8 kpl

    Jyväshyvä Kaurakeksejä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kulhossa maitorahka ja vaniljajogurtti. Mausta sokerilla ja kardemummalla. Kääntele joukkoon marjat ja murskatut keksit. Lusikoi annoskulhoihin ja tarjoile.

  2. Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit