Nauris-omenakeitto

Nauris ja omena liittoutuvat maukkaasti yhteen tässä keitossa.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 105 kcal / annos

Ainekset

2 rkl
öljyä
2
keskikokoista naurista
2
hapanta omenaa
3 tl
hienonnettua inkivääriä
suolaa
ripaus sokeria
2 rkl
sitruunamehua
1 l
kasvislientä

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja paloittele nauriit sekä omenat. Kuullota niitä hetki voissa. Lisää inkivääri, mausteet, sitruunamehu ja kasvisliemi.
  2. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä, kunnes nauriit ovat täysin kypsiä. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa tasaiseksi, kuohkeaksi keitoksi.

    Tarkista maku ja nauti maalaisleivän kera.

Kommentit

    Näytä lisää