Reseptit

Uunipunajuuri-juustosalaatti

Siemenet tuovat uunipunajuuri-juustosalaattiin rapeutta.
  • 1 t 20 min.
  • 4 annosta
  • 289 kcal / annos

Ainekset

6-8
kuorittua punajuurta lohkoina
1 rkl
hunajaa
2 rkl
balsamietikkaa
2 rkl
öljyä
suolaa
½ dl
hasselpähkinöitä
½ dl
kurpitsansiemeniä
1 prk
salaattijuustoa
basilikan- ja rucolanlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Säädä uuni 220 asteeseen. Sekoita punajuuret, hunaja, balsamietikka, öljy ja suola uunipellillä.

    Kypsennä punajuuria noin 30 - 40 minuuttia lohkojen koosta riippuen, kunnes ovat kypsiä. Anna hieman jäähtyä.
  2. Sekoita joukkoon pähkinät ja kurpitsansiemenet. Lisää salaattijuusto ja basilika. Nauti.

Kommentit

    Näytä lisää