Kaalia ja viljapossua

Viljapossu hautuu meheväksi kaalin kanssa.
  • 1 t 30 min.
  • 4 annosta
  • 499 kcal / annos

Ainekset

800 g
viljapossun kassleria
1 rkl
voita
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
3 rkl
oliiviöljyä
1
sipuli hienonnettuna
2-3
valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl
rikottuja kuminansiemeniä
1 l
kaalia suikaloituna
1 rkl
hunajaa
2 dl
kanalientä tai vettä
suolaa
vastajauhettua valkopippuria
2 dl
kuohukermaa

Valmistusohjeet

  1. Ruskista liha voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta se voideltuun uunivuokaan.

    Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli ja kumina.
  2. Lisää kaali sekä hunaja. Sekoita joukkoon loput aineet ja anna kiehua. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
  3. Kaada kaali lihan päälle ja hauduta uunissa noin 1 tunti, kunnes possu on kypsää. Nauti keitettyjen perunoiden kera.

Kommentit

    Näytä lisää