Lehtikaali-kuhapata

Lehtikaali tuo makua ja väriä kuhapataan.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 289 kcal / annos

Ainekset

2 rkl
öljyä
150 g
lehtikaalia ruodittuna ja hienonnettuna
1
punasipuli hienonnettuna
2
valkosipulinkynttä
3
porkkanaa viipaleina
½ tl
timjamia
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
1 rkl
hunajaa
4 dl
kalalientä tai vettä
200 g
kuhafileetä paloina
½ dl
tilliä hienonnettuna

Valmistusohjeet

  1. Kuullota öljyssä lehtikaali, sipulit, porkkana ja timjami. Mausta suolalla, mustapippurilla sekä hunajalla.

    Lisää neste ja hauduta kannen alla 10 minuuttia.
  2. Tarkista maku, sekoita kuhapalat joukkoon ja hauduta muutama minuutti kannen alla. Ripottele päälle tilli ja nauti ruisleivän kera.

Kommentit

    Näytä lisää