Lehtikaali-kuhapata - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lehtikaali-kuhapata

Lehtikaali tuo makua ja väriä kuhapataan.

16.9.2011 9:07
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia289 kcal / annos

Ainekset

  • 2 rkl

    öljyä

  • 150 g

    lehtikaalia ruodittuna ja hienonnettuna

  • 1

    punasipuli hienonnettuna

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 3

    porkkanaa viipaleina

  • ½ tl

    timjamia

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 1 rkl

    hunajaa

  • 4 dl

    kalalientä tai vettä

  • 200 g

    kuhafileetä paloina

  • ½ dl

    tilliä hienonnettuna

Valmistusohjeet

  1. Kuullota öljyssä lehtikaali, sipulit, porkkana ja timjami. Mausta suolalla, mustapippurilla sekä hunajalla. Lisää neste ja hauduta kannen alla 10 minuuttia.

  2. Tarkista maku, sekoita kuhapalat joukkoon ja hauduta muutama minuutti kannen alla. Ripottele päälle tilli ja nauti ruisleivän kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit