Reseptit
Paistetut puolukka-silakat

Paistetut puolukka-silakat
Suomalaisten suosikkimarjat puolukat maistuvat paistettujen silakoiden täytteessä.
- 25 min.
- 4 annosta
- 250 kcal / annos
Ainekset
- 600 g
- silakkafileitä
- 1 tl
- suolaa
- Täyte:
- ½ dl
- purjosilppua
- voita paistamiseen
- 2 dl
- puolukkasurvosta
- tilliä
- suolaa
- Leivittämiseen:
- 3/4 dl
- korppujauhoja
- 1/4 dl
- vehnäjauhoja
- Paistamiseen:
- 50 g
- voita
Valmistusohjeet
- Mausta fileet lihapuoleltaan suolalla. Paista purjosilppua
voissa. Sekoita puolukkasurvos ja tilli paistetun purjon kanssa. - Levitä leivitysseos voipaperin päälle. Pane puolet silakkafileistä nahkapuoli leivitysseosta vasten paperille. Jaa täyteseos fileille ja pane jokaisen päälle toinen filee nahkapuoli ylöspäin.
- Käännä pihvit ja leivitä myös toiselta puolelta. Paista
pihvit voissa pannulla.
Kommentit
Näytä lisää