Paistetut puolukka-silakat

Suomalaisten suosikkimarjat puolukat maistuvat paistettujen silakoiden täytteessä.
  • 25 min.
  • 4 annosta
  • 250 kcal / annos

Ainekset

600 g
silakkafileitä
1 tl
suolaa
Täyte:
½ dl
purjosilppua
voita paistamiseen
2 dl
puolukkasurvosta
tilliä
suolaa
Leivittämiseen:
3/4 dl
korppujauhoja
1/4 dl
vehnäjauhoja
Paistamiseen:
50 g
voita

Valmistusohjeet

  1. Mausta fileet lihapuoleltaan suolalla. Paista purjosilppua
    voissa. Sekoita puolukkasurvos ja tilli paistetun purjon kanssa.
  2. Levitä leivitysseos voipaperin päälle. Pane puolet silakkafileistä nahkapuoli leivitysseosta vasten paperille. Jaa täyteseos fileille ja pane jokaisen päälle toinen filee nahkapuoli ylöspäin.
  3. Käännä pihvit ja leivitä myös toiselta puolelta. Paista
    pihvit voissa pannulla.

Kommentit

    Näytä lisää