Kyyttövasikan jauhelihasta tehdyt pihvit

Kyyttövasikan jauhelihasta tulee mehevät pihvit.
  • 30 min.
  • 8 pihviä
  • 197 kcal / annos

Ainekset

500 g
kyyttövasikan jauhelihaa
1 ½ dl
kyytönmaidosta valmistettua smetanaa
1
pala vaaleaa hieman kuivaa leipää hienonnettuna
1
luomumuna
1 ½ tl
hienoa merisuolaa
mustapippuria
ruiskorppujauhoja leivitykseen
voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Sekoita smetana, hienonnettu leipä, kananmuna ja mausteet. Sekoita seos jauhelihan joukkoon. Anna taikinan turvota
    hetki huoneenlämmössä.
  2. Muotoile taikinasta kosteilla käsillä pihvejä. Leivitä pihvit korppujauhoissa ja paista voissa. Ruskista pinta ja nosta pihvit 180-asteiseen uuniin kypsymään.

Kommentit

    Näytä lisää