Suloisat nauriit

Nauriista tulee kauniin keltainen kypsyttyään.
  • 2 t
  • 4 annosta
  • 193 kcal / annos

Ainekset

8
keskikokoista naurista
suolaa
Täyte:
soseutettua nauriin sisusta
2 tl
hunajaa
½ l
kantarelleja
1
pieni sipuli hienonnettuna
2 rkl
voita
100 g
kyytönmaidosta tehtyä sinihomejuustoa esim. Armas-Sulo
Pinnalle:
hienoksi murskattua hapankorppua

Valmistusohjeet

  1. Keitä nauriit kevyesti suolatussa vedessä kypsiksi, 20-30
    minuuttia. Jäähdytä ne ennen kuorimista. Kuori nauriit ja
    koverra sisus. Jätä reunaa, ettei nauris mene rikki täytettäessä. Soseuta sisus sauvasekoittimella.
  2. Kuullota sienet ja sipuli pehmeiksi. Murusta juusto. Yhdistä ainekset ja täytä nauriit.
  3. Nosta nauriit uuniin noin 40 minuutiksi 180 asteeseen tai kunnes täyte on kuumentunut ja pinta ruskistunut.

Kommentit

    Näytä lisää