Suloisat nauriit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suloisat nauriit

Nauriista tulee kauniin keltainen kypsyttyään.

4.10.2011 11:40
Määrä4 annosta
Valmistusaika2 t
Energia193 kcal / annos

Ainekset

  • 8

    keskikokoista naurista

  • suolaa

  • <b>Täyte:</b>

  • soseutettua nauriin sisusta

  • 2 tl

    hunajaa

  • ½ l

    kantarelleja

  • 1

    pieni sipuli hienonnettuna

  • 2 rkl

    voita

  • 100 g

    kyytönmaidosta tehtyä sinihomejuustoa esim. Armas-Sulo

  • <b>Pinnalle:</b>

  • hienoksi murskattua hapankorppua

Valmistusohjeet

  1. Keitä nauriit kevyesti suolatussa vedessä kypsiksi, 20-30 minuuttia. Jäähdytä ne ennen kuorimista. Kuori nauriit ja koverra sisus. Jätä reunaa, ettei nauris mene rikki täytettäessä. Soseuta sisus sauvasekoittimella.

  2. Kuullota sienet ja sipuli pehmeiksi. Murusta juusto. Yhdistä ainekset ja täytä nauriit.

  3. Nosta nauriit uuniin noin 40 minuutiksi 180 asteeseen tai kunnes täyte on kuumentunut ja pinta ruskistunut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit