Rahka-pannacotta ja vadelmahilloa

Rahka-pannacotta tarjoillaan itse tehdyn vadelmahillon kanssa.
  • 1 t + hyydytys 3 t
  • 4 annosta
  • 150 kcal / annos

Ainekset

3 dl
kyytönmaitoa
1
vaniljatanko
½ dl
sokeria
2 dl
kyytönmaidosta valmistettua rahkaa
2 ½ dl
liivatelehteä
Lisäksi:
vadelmahilloa

Valmistusohjeet

  1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 15 minuutiksi.

    Kuumenna sillä aikaa maito ja vaniljatangon siemenet. Lisää
    sokeri ja sekoittele, kunnes sokeri on liuennut. Lisää joukkoon puristellut liivatelehdet ja sekoita hyvin. Jäähdytä seos kädenlämpöiseksi.
  2. Sekoita rahka jäähtyneeseen nesteeseen. Sekoita hyvin ja kaada tarjoiluastioihin.

    Hyydytä jääkaapissa vähintään 3 tuntia. Tarjoile vadelmahillon kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää