Fenkoli-katkarapukeitto

Fenkoli sopii loistavasti keittoon. Katkaravut tuovat siihen merellisen säväyksen.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 399 kcal / annos

Ainekset

2 rkl
voita
1
fenkoli
1
sipuli
vasta jauhettua valkopippuria
ripaus cayennen pippuria
suolaa
2 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
katkarapuja
8 dl
kalalientä tai vettä
2 dl
kuohukermaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa fenkoli neljään osaan ja edelleen ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli.

    Kuullota vihannekset voissa. Lisää mausteet ja vehnäjauhot koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa.
  2. Lisää puolet katkaravuista, neste ja kerma. Hauduta kannen alla 20 minuuttia ja siivilöi keitto. Tarkista maku ja lisää loput katkaravut joukkoon. Nauti maalaisleivän kera.

Kommentit

    Näytä lisää