Puolukkainen riistapata

Riistapadan kanssa maistuvat puolukat.
  • min. 2 ½ t
  • 4 annosta
  • 487 kcal / annos

Ainekset

800 g
riistalihaa esim. paistia
20 g
voita
mustapippuria
suolaa
3
sipulia
4
valkosipulinkynttä
2 x 0,33 l
Puolukka-Stout-olutta tai muuta stout-olutta
1
lihaliemikuutio
1 rkl
sokeria
1 dl
puolukkasurvosta

Valmistusohjeet

  1. Ruskista lihapalat voissa ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
    Nosta lihat ja pilkotut sipulit pataan.

    Kaada päälle olut, lisää lihaliemikuutio, sokeri ja puolukkasurvos.
  2. Anna muhia 175-asteisessa uunissa noin 2 tuntia tai miedommassa lämmössä vielä kauemmin.

Kommentit

    Näytä lisää