Reseptit

Lohialkupalat

Lohialkupalat ovat todella helppo valmistaa ja ne ovat näyttäviä.
  • 10 annosta

Ainekset

400 g
kylmäsavulohta siivuina
300 g
Philadelphia-tuorejuustoa
1 dl
majoneesia
1/2 dl
tilliä hienonnettuna
1/2 dl
ruohosipulia hienonnettuna
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria jauhettuna
150 g
LU Digestive-keksejä
35-50 g
sulatettua rasvaa
Koristeluun: tilliä, lohisiivuja ja sitruunanlohkoja

Valmistusohjeet

  1. Hienonna 2/3 lohesta ja sekoita se notkistetun Philadelphia-juuston joukkoon. Lisää majoneesi, tilli, ruohosipuli, sitruunamehu ja mustapippuri.
  2. Murenna Digestive-keksit ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Painele muruseos pienien vuokien pohjalle tai pienen irtopohjavuoan pohjalle.
  3. Lisää lohitäyte pohjan päälle.
    Koristele lohisiivuilla, sitruunan lohkoilla ja tillillä.


    Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Kommentit

    Näytä lisää