Punajuuri-linssipihvit

Tuhdit punajuuri-linssipihvit maistuvat raikkaan salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 350 kcal / annos

Ainekset

1 dl
raastettua rouheleipää
3 rkl
ranskankermaa
300 g
raakaa punajuurta hienona raasteena
100 g
raakaa perunaa hienona raasteena
½ dl
keitettyjä punaisia linssejä jäähdytettynä
1
kananmuna
3 tl
yrttimausteseosta
suolaa
paistamiseen voita

Valmistusohjeet

  1. Sekoita raastettu leipä ja ranskankerma keskenään ja anna seistä turpoamassa 5-10 minuuttia.

    Keitä sillä aikaa linssit pehmeiksi. Siivilöi linsseistä ylimääräinen neste ja sekoita kaikki ainekset taikinaksi.
  2. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista ne molemmilta puolilta öljyssä kypsiksi. Tarjoile salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää