Reseptit

Kaura-broileripasta

Granaattiomenan siemenet tuovat väriä ja rapeutta kaura-broileripastaan.
  • 40 min.
  • 4 annosta
  • 499 kcal / annos

Ainekset

400 g
kananpojansisäfileetä
2 rkl
oliiviöljyä
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
½ tl
currya
1
punasipuli lohkoina
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 rasia
kirsikkatomaatteja
2 dl
siemenettömiä viinirypäleitä
1 dl
kaurajuomaa
1
granaattiomena
400 g
kaurapastaa
Koristeluun:
salvianlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.

    Puristele granaattiomenaa hieman, jotta saat siemenet paremmin irti. Leikkaa granaattiomenan kuori halki. Kopsuta lusikalla kuoripintaa, niin siemenet ropisevat ulos.
  2. Ruskista kananpojanfileet kevyesti öljyssä ja mausta suolalla, pippurilla ja currylla. Lisää sipulit ja anna paistua hetken aikaa.

    Sekoita joukkoon kirsikkatomaatit sekä viinirypäleet ja paista vielä hetki.
  3. Lisää kaurajuoma ja tarkista maku. Kiehauta ja sekoita kypsän pastan joukkoon.
  4. Annostele lautasille. Ripottele granaattiomenan siemenet annosten päälle ja koristele salvian lehdillä. Nauti raikkaan valkoviinin kera.

Kommentit

    Näytä lisää