Kaura-broileripasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kaura-broileripasta

Granaattiomenan siemenet tuovat väriä ja rapeutta kaura-broileripastaan.

2.11.2011 11:41
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min.
Energia499 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    kananpojansisäfileetä

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • ½ tl

    currya

  • 1

    punasipuli lohkoina

  • 1

    valkosipulinkynsi hienonnettuna

  • 1 rasia

    kirsikkatomaatteja

  • 2 dl

    siemenettömiä viinirypäleitä

  • 1 dl

    kaurajuomaa

  • 1

    granaattiomena

  • 400 g

    kaurapastaa

  • Koristeluun:

  • salvianlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Puristele granaattiomenaa hieman, jotta saat siemenet paremmin irti. Leikkaa granaattiomenan kuori halki. Kopsuta lusikalla kuoripintaa, niin siemenet ropisevat ulos.

  2. Ruskista kananpojanfileet kevyesti öljyssä ja mausta suolalla, pippurilla ja currylla. Lisää sipulit ja anna paistua hetken aikaa. Sekoita joukkoon kirsikkatomaatit sekä viinirypäleet ja paista vielä hetki.

  3. Lisää kaurajuoma ja tarkista maku. Kiehauta ja sekoita kypsän pastan joukkoon.

  4. Annostele lautasille. Ripottele granaattiomenan siemenet annosten päälle ja koristele salvian lehdillä. Nauti raikkaan valkoviinin kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit