Kauraletut ja paistettuja päärynöitä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kauraletut ja paistettuja päärynöitä

Kauralettujen kanssa maistuvat voissa paistetut päärynät ja vaniljajäätelö.

9.11.2011 11:42
Määrä16 kpl
Valmistusaika75 min.
Energia209 kcal/annos

Ainekset

  • 2

    kananmunaa

  • 3 dl

    maitoa

  • 3 dl

    kaurahiutaleita

  • ripaus

    suolaa

  • 1-2 rkl

    sokeria

  • 1 tl

    kardemummaa

  • 20 g

    sulatettua voita

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • voissa ja sokerissa paistettuja päärynöitä

  • jäätelöä

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää loput aineet. Anna taikinan turvota noin 30 min.

  2. Paista miedolla lämmöllä ohukaispannulla ohuita, kauniin ruskeita lettuja. Tarjoile päärynöiden ja vaniljajäätelön kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit