Suolainen pannukakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suolainen pannukakku

Suolainen pannukakku on loistava iltapala!

9.11.2011 12:10
Määrä4-6 annosta
Valmistusaika55 min.
Energia190 kcal/ annos

Ainekset

  • 2

    kananmunaa

  • 8 dl

    maitoa

  • 4 dl

    vehnäjauhoja

  • suolaa

  • 50 g

    sulatettua voita

  • 100 g

    sulatettua pinaattia

  • pala

    raastettua kesäkurpitsaa

  • 100 g

    fetajuustoa muruina

  • <b>Lisäksi:</b>

  • 200 g

    ruskistettua jauhelihaa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 50 g

    emmentaljuustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Ruskista ja mausta jauheliha. Sekoita taikinan ainekset keskenään.

  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja ripottele päälle jauhelihaa ja juustoraastetta. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit