Mehevä riista-sienipata

Riista-sienipata haudutetaan meheväksi uunissa.

11.11.2011 11:58
Määrä4 annosta
Valmistusaika2 t 30 min.
Energia305 kcal / annos

Ainekset

  • 3 rkl

    voita

  • 800 g

    kohmeista riistakäristyslihaa

  • 1

    sipuli hienonnettuna

  • 2

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2 dl

    siitakesieniä, suppilovahveroita tai herkkusieniä viipaleina

  • 2 tl

    timjamia

  • 4

    katajanmarjaa hienonnettuna

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 4 dl

    omenamehua

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • KORISTELUUN:

  • rosmariinin oksia

  • LISÄKKEEKSI:

  • perunamuusia

  • puolukoita

Valmistusohjeet

  1. Sulata paistinpannulla yksi ruokalusikallinen voita. Kuullota siinä sipulit, sienet sekä mausteet. Lusikoi ne uuninkestävään voideltuun vuokaan. Ruskista kohmeinen käristysliha lopussa voissa, mausta suolalla ja laita vuokaan.

  2. Lisää loput aineet ja hauduta 150-asteisessa uunissa kannen alla noin 1 ½-2 tuntia. Tarjoa perunamuusin ja puolukoiden kera. Voit hauduttaa padan valmiiksi jo edellisenä päivänä. Tämä ruoka vain paranee lämmitettäessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit