Ainekset
16 kpl
Jaffa vadelma-keksejä
VADELMAMOUSSE:
1 dl
vispikermaa
1 dl
ranskankermaa
2 rkl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
vadelmasosetta
2 rkl
hienonnettua tuoretta minttua
Koristeluun tuoreita mintunlehtiä ja nonparelleja
Valmistusohjeet
Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon ranskankerma sekä sokeri ja vaniljasokeri. Kääntele joukkoon vadelmasose ja viimeistele mintulla.
Anna vaahdon tekeytyä jääkaapissa hetki. Sekoita vaahto vielä tasaiseksi. Nosta Jaffa-keksille lusikallinen vadelmavaahtoa ja koristele tuoreella mintulla ja nonparelleilla. Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.