Vuohenjuusto-rucolapiparkakut

Valmista herkullinen makuyhdistelmä piparkakusta, vuohenjuustosta ja rucolasta.

14.11.2011 11:27
Määrä16 kpl

Ainekset

  • 16 kpl

    LU Perinteistä piparkakkua

  • 200 g

    vuohenjuustoa (esim. Soignon tai Saint Maure)

  • 2-3 rkl

    hunajaa

  • kourallinen

    rucolan lehtiä

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa vuohenjuustosta 16 ohutta viipaletta ja aseta ne pipareille. Valuta päälle hieman hunajaa tai siirappia. Viimeistele jokainen pipari parilla rucolan lehdellä ja mustapippurilla. Tarjoile.

  2. Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit